top of page

Covid-19 fører til endringer

2020 førte med seg noen endringer for de fleste av oss. For vår del, innebar det bla en ny produktgruppe; Smittevern.

Smittevern, den nye profilartikkelen!


Vi lærte oss mye om retningslinjer, lover og regler for at vi skulle være en leverandør til å stole på.

Vi var blant de første som designet, testet og produserte vaskbare ansiktsmasker for bruk i det offentlige rom. I tråd med Conor Skandinavia AS sitt DNA, skulle dette være et kvalitetsprodukt med korrekt sertifisering. Myndighetene gikk ut med anbefaling om å bruke medisinske munnbind, eller ansiktsmasker i henhold til Norsk standard (SN/CWA17553:2020)


Denne sertifiseringen er riktignok ikke et krav, men et minimum for hva Norske myndigheter kan gå god for.


Vi produserte, testet og fikk godkjenning på vår P-Tec 2 ansiktsmaske, maskene ble fort et av de mest solgte produkter vi hadde i 2020.

Vi kan i tillegg levere hansker, beskyttelsesdrakter, visir og medisinske/kirirgiske munnbind.


Vi har nylig startet med Åndedrettsvern produsert av SFactor, som er et Norsk selskap som produserer FFP1, FFP2 og FFP3 masker i Norge, både med og uten ventil. Bruksområdene varierer fra industrien til medisinsk personale. At produktene blir produsert i Norge er i seg selv et kvalitets stempel. Vi garanterer at du får det du faktisk bestiller. I tillegg sikrer det levering, i en tid der det er utfordrende å få tak i disse produktene. Conor har agenturet for SFactors produktportefølje mot profilbransjen i Skandinavia.

コメント


bottom of page